Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Geografie. Bacalaureat 2012 – Europa-România-Uniunea Europeană: probleme fundamentale" by Mândruț Octavian * eBook PDF Kindle ePub Free

Geografie. Bacalaureat 2012 – Europa-România-Uniunea Europeană: probleme fundamentale

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Geografie. Bacalaureat 2012 – Europa-România-Uniunea Europeană: probleme fundamentale
  • Author : Mândruț Octavian
  • Release Date : January 14, 2016
  • Genre: Education,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 12720 KB

Description

Prezenta culegere continuă la un nivel nou culegerile anterioare care au însoțit manualul de geografie al Editurii Corint, începând din anul 2007, ca parte a sistemului de instruire (manual, ghidul profesorului, atlase școlare) derivat din noul curriculum școlar pentru clasa a XII-a, Europa-România-Uniunea Europeana.

Culegerea din acest an cuprinde următoarele părți:
Elemente de reper (pentru localizarea cartografică a fenomenelor)15 teste constituite conform cerințelor examenului de bacalaureat 2011 și a evaluării continue, cu trei tipuri de subiecteBaremele asociate testelorDate de informare complementare (țările prevăzute în programa de examen, elemente de geografie a Europei, regiunile geografice ale României).
Lucrarea poate fi utilizată pentru pregătirea examenului de bacalaureat, fiind construită în conformitate cu programa de examen.


Books Free Download "Geografie. Bacalaureat 2012 – Europa-România-Uniunea Europeană: probleme fundamentale" PDF ePub Kindle